VIDEO Messi i Mbappe riješili Tudora. Pogledajte golčine

Foto: EPA

NAJVEĆI francuski derbi od 20:45 igraju Marseille i PSG u 25. kolu Ligue 1. Momčad koju sjajno vodi Igor Tudor dočekala je PSG u prvenstvu nakon što ju je također na svom terenu izbacila u kupu. Osokoljena tom pobjedom, ali i neuvjerljivijim igrama i rezultatima PSG-a u zadnje vrijeme, planirala je u paklu Velodromea opet pobijediti najveće rivale i tako se lideru i aktualnom prvaku približiti na samo dva boda. 

Međutim, u samo četiri minute prvog poluvremena, od 25. do 29., PSG je s dvije brze i efektne akcije, koje su briljantno odigrali Lionel Messi i Kylian Mbappe, zabio Marseilleu dva gola. Za prvi gol Messi je u prostor gurnuo Mbappea, a ovaj svoju nevjerojatnu brzinu i vještinu iskoristio da sam izbije pred Paua Lopeza i lako zabije golmanu Marseillea.

Ubrzo je Mbappe vratio uslugu starom majstoru. Na lijevoj strani je duplim pasom s Nunom Mendesom izbacio obranu domaćih, a onda sjajno servirao loptu natrčalom Messiju, koji se gotovo s loptom ušetao u gol. U 55. minuti dvojac velemajstora je još jednom zabljesnuo.

Fabian Ruiz je odlično iznio loptu s polovice PSG-a duboko u prostor domaćih i onda odigrao na lijevu stranu za Neymara. Slijedio je njegov dupli pas s Messijem, koji je potkopao loptu na 25 metara od gola i tako prebacio cijelu obranu Marseillea. Tako savršeno poslužen Mbappe je iz prve zakucao u mrežu Tudorove momčadi. 

> KLIKNI OVDJEOVDJE i OVDJE TE POGLEDAJ ŠTO MBAPPE I MESSI RADE MARSEILLEU

Pročitajte više