VIDEO Messi igrao na oproštajnom meču bivšeg suigrača. Publika ga čudesno dočekala

Screenshot: Twitter (SportsCenter)

LIONEL MESSI svoj 36. rođendan proveo je u rodnom Rosariju, gdje je zaigrao na oproštajnoj utakmici bivšeg reprezentativnog suigrača Maxija Rodrigueza. Rodriguezov kraj karijere obilježen je utakmicom njegovog Newell's Old Boysa i argentinske selekcije, a zaigrale su i brojne legende.

Iako je Rodriguez trebao biti u prvom planu, šou je ukrao Messi. Navijači Newell's Old Boysa, Messijevog dječačkog kluba, priredili su mu čudesan doček. Stadion je bio u mraku, osvjetljavale su ga bljeskalice mobitela, a zatim je krenula bakljada i pjesma kojom su navijači Messiju čestitali rođendan.

Messi, koji je igrao za Argentinu, zatim je napravio šou i na utakmici, postigavši tri pogotka u prvom poluvremenu, od kojih je prvi zbilja bio prekrasan. Neobranjivo je pogodio iz slobodnog udarca u četvrtoj minuta.

Iako je rezultat bio u drugom planu, valja istaknuti da je utakmica završila pobjedom Newell's Old Boysa 7:5. Maxi Rodriguez zabio je po jedan gol za obje ekipe, a uz Messijev hat-trick, za Argentinu je pogodio i Martin Posse. Dva gola za Newell's Old Boyse zabio je Ignacio Scocco, poentirao je i Gabriel Batistuta, a po jedan pogodak postigli su i Rodriguezov sin te dvije kćeri.

Pročitajte više