Video - Messi: Teško će neki drugi klub ponoviti sve ovo

ARGENTINSKI nogometaš Leo Messi nastavlja zabijati važne pogotke u dresu Barcelone. Bio je Messi čovjek odluke i u finalnom ogledu Svjetskog klupskog prvenstva.

U 110. minuti ogleda, petoj minuti drugog produžetka, Messi je na nabačenu loptu doletio prsima i pospremio je u mrežu argentinskog Estudiantesa za pobjedu njegovog kluba.

Podsjetimo da je Messi postigao i pogodak u finalu Lige prvaka, u Rimu, protiv Manchester Uniteda.

"Jako teška utakmica. Estudiantes je odlično organizirana momčad, igraju brzo, pokretljivo, ali mi smo odigrali dobro i sretan sam", kazao je strijelac odlučujućeg pogotka.

No, Messi se potom osvrnuo na šest velikih naslova Barcelone u jednoj kalendarskoj godini, odnosno jednoj sezoni.

"Jako teško će neki drugi klub ponoviti sve ovo. No, nismo sve rekli, ova generacija Barcelone ima još dosta toga u planovima", rekao je Argentinac.

"Ne može bilo koji klub napraviti ovo što je Barcelona napravila. Nećemo stati na ovome, nastavit ćemo napredovati. Ova momčad ne poznaje granice. Jedino što nas sad koči je što više nemamo što osvojiti, ali nećemo na ovome stati. ", dodao je oduševljeni Txiki Begiristain, Barcelonon direktor.

Barca je uzela sve što je mogla uzeti ove godine i očekuje ih težak zadatak ponavljanja velikog uspjeha. Niti jedna momčad na svijetu nije uspjela napraviti ono što je uspjelo Kataloncima, a ostaje vidjeti mogu li napraviti i korak dalje i obraniti što više od tih šest osvojenih naslova.

Pročitajte više