HRVATSKA REPREZENTACIJA

VIDEO Modrić, Rakitić i Perišić izazvali kaos u Omišu. Stotine na treningu

Foto: Index

HRVATSKA reprezentacija večeras je odradila posljednji trening u Omišu gdje je trenirala i jučer. Nakon Omiša viceprvaci svijeta će posljednji trening odraditi sutra na Poljudu pred važnu utakmicu s Mađarima u četvrtak za Euro 2020. godine.

Reprezentacija je u nekoliko mjeseci dva puta došla u Omiš i izazvala ogromnu euforiju među navijačima. Stotine djece i stanovnika Omiša bile su večeras na treningu reprezentacije i glasno podržale Perišića, Modrića, Rakitića i ostale. Najsretniji su dobili autograme i selfieje s najdražim igračima. Djeca su satima čekala pored stadiona. Tin Jedvaj je 10-ak minuta dijelio autograme, a u trenutku prolaska Luke Modrića nastao je ogroman kaos, svi su počeli vrištati i trčati za najboljim nogometašem svijeta u 2018. godini.

Video: Navijači na treningu Hrvatske

Poljud će biti pun navijača. Na stadion Hajduka dolazi i oko 1500 Mađara koji će kod Spaladium Arene imati posebnu fan zonu. Split će sutra i u četvrtak biti pod opsadom policije. Kontrole na stadionu će biti stroge, a HNS je danas objavio posebno upute navijačima koji dolaze na utakmicu.

Pročitajte više