ACB LIGA

VIDEO Morali su kleknuti pred navijače nakon ispadanja iz lige, tribine im zviždale

Foto: screenshot YouTube / ACB

KOŠARKAŠI  San Pablo Burgosa prošle su dvije sezone osvajali FIBA-inu Ligu prvaka, ali cijele su ove sezone imali očajne rezultate i naposljetku su ispali iz španjolske prve lige. Potvrda je stigla nakon poraza u posljednjem kolu kod kuće od Fuenlabrade 83:66.

Vrijeme utakmice nije još do kraja ni iscurilo kada se na parket spustio predsjednik kluba Felix Sancho i tražio od igrača da kleknu na parket i tako se ispričaju navijačima za užasnu sezonu, u kojoj su ostvarili samo 10 pobjeda uz 24 poraza i završili na posljednjem, 18. mjestu.

Igrači klečali, navijači im zviždali

Dok su igrači skrušeno klečali, dio navijača još je u nevjerici plakao, dio ih je pozdravio pljeskom, ali dvoranom su ponajviše odjekivali zvižduci, što je još više doprinijelo nepotrebnom ponižavanju momčadi. Potez predsjednika Sancha na društvenim mrežama naišao je na gotovo jednoglasnu osudu.

"Nismo igrali u skladu s očekivanjima tijekom cijele sezone, ni u jednoj utakmici. Propustili smo puno prilika da spriječimo ovo. Najveća krivnja za ovo što se dogodilo je na igračima", rekao je kapetan Xavi Rabaseda u isprici navijačima i građanima Burgosa, prenosi basketnews.com.

Pročitajte više