VIDEO Mourinho nakon utakmice napao Contea: Evo što mu je šapnuo

Screenshot (Youtube)

DOK JE Jose Mourinho jedva čekao kraj utakmice Chelseaja i Manchester Uniteda (4:0), Antonio Conte predvodio je navijanje na Stamford Bridgeu.

"Slušao sam navijanje za Manchester United koje nije prestajalo pa sam tražio i od naših navijača da podrže moje igrače. Oni su zaslužili pljesak", rekao je talijanski trener koji je tim potezom razljutio Mourinha.

Naime, Portugalac, bivši trener Chelseaja, nakon utakmice nešto je šapnuo Conteu, što se vidjelo i na televizijskom prijenosu. Šapnuo je na talijanskom jeziku, a Sky Italia otkriva kako je rekao: "Ne slaviš tako kada zabiješ za 4:0, tako je OK slaviti kod gola za 1:0. To je bilo ponižavajuće za nas."

Conte, pak, nakon utakmice nije htio otkriti što mu je Mourinho rekao.

"Bio je to privatni razgovor i naše je pravo da ga zadržimo za sebe. Jose je veliki trener koji je sa Chelsajem osvojio puno trofeja i jako ga poštujem."

A ni Mourinho nije novinarima otkrio detalje razgovora.

"Sve je OK i nisam očekivao ništa drugačije. Publika je isto bila OK. Što sam rekao Conteu? Pa to je bilo njemu upućeno, a ne vama", izjavio je Portugalac nakon utakmice.

Inače, Mourinhu je ovo najteži poraz otkako je ovog ljeta preuzeo United, a jedini put kada je uvjerljivije njegova momčad izgubila dogodilo se 2010. godine u El Clasicu u kojem je Barcelona s 5:0 pobijedila Real.

Sada nakon četvrtine prvenstva za Chelseajem zaostaje pet bodova, a za najvećim rivalom Pepom Guardiolom i njegovim Cityjem šest bodova. 

Pročitajte više