VIDEO Najveća kečerska zvijezda: "Ovo je jeb*na gluma!"

Foto: Guliver Image/Getty Images

RONDA ROUSEY, nekad dugogodišnja prvakinja UFC-a, a današnja kečerska zvijezda, prekršila je glavno pravilo svojeg poslodavca, WWE-a. Premda je i u tom svijetu postala velika zvijezda, očito je da je ljubav pukla.

Naime, Rousey je u svom vlogu "Ronda on the Road" iskazala veliko neslaganje s najvećom kečerskom organizacijom i priznala ono što se zna, ali se nikako ne smije reći - da su kečerske "borbe" namještene.

"Ne želim više odrađivati njihovu jebenu glumu. Mogu reći da je to sve dio nastupa, ali od sada ću raditi sve samo onako kako ja želim. Oni mi mogu pokušati objasniti što žele, ali jebeš njih. Jebeš sve njih, uključujući cijeli WWE svijet! Spremna sam izraziti nepoštovanje prema sportu koji toliko vole. Hrvanje je namješteno! Sve je u scenariju! Nije stvarno! Niti jedna od tih kujica me ne može niti dotaknuti."

Pitanje je što je dovelo do ovog incidenta.

Dio javnosti špekulira kako se radi o marketinškom triku koji je sama promocija inicirala, dok neki misle kako je ovo frustracija uslijed ozljeda koje je zadobila u kečerskom ringu.

Bit će zanimljivo pratiti razvoj događaja između WWE-a i njegove najveće zvijezde, a sasvim je sigurno kako i UFC jednim uhom osluškuje što se tamo događa jer bi vraćanje Ronde Rousey bitno podiglo gledanost ženske slobodne borbe.

Pročitajte više