VIDEO Navijači Barcelone u šoku zbog izdaje Hrvata

Foto: Screenshot 

VELIKI skandal dogodio se u Španjolskoj jer je sudac Gil Manzano nakon utakmice Villarreala i Reala napustio El Madrigal s vrećicom u ruci, na kojoj se nalazio grb kluba iz Madrida. Taj sudac u toj utakmici dosudio je dvojbeni penal za aktualnog europskog prvaka koji je uspio preokrenuti i slaviti 3:2.

Međutim, tenziju je podigao i hrvatski nogometaš Alen Halilović koji je nakon susreta svog Las Palmasa na Santiago Bernabeu također nosio vrećicu Reala, identičnu onoj Manzana.

Naravno, to je šokiralo španjolske medije, ali i navijače Barcelone, čiji je Halilović bio igrač tri godine, a u kojoj je igrao dvije sezone. U toj vrećici navodno su se nalazili mali darovi s Realovim grbom.

Barcelona je tijekom ljeta prodala Halilovića u Hamburger za 5,5 milijuna eura, ali ga može, prije svih ostalih, kupiti od njemačkog kluba ako Hrvat pokaže dobru igru. Međutim, on je otišao na posudbu u Las Palmas, a nakon ovog slučaja teško da će katalonski klub vratiti 20-godišnjeg igrača na Nou Campu, s obzirom na to da se u Španjolskoj ne praštaju takve "igre" između Reala i Barcelone. 

 

Pročitajte više