VIDEO Navijači kamenom u glavu pogodili igrača. Izgubio je svijest i puno krvi

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠ Penarola Maximiliano Olivera pogođen je velikim kamenom u lice nakon utakmice protiv Rosario Centrala u 1. kolu grupne faze Cope Libertadores. Neredi na tribinama počeli su i prije susreta, kad su domaći navijači krenuli trgati zaštitnu ogradu i bacati je na gostujuće. Pri tome nitko nije bio ozlijeđen, ali u ružnim scenama nakon susreta jest, pri čemu je najteže stradao igrač lijevi bek Penarolove momčadi.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ RUŽNE SCENE NAKON UTAKMICE

Rosario je u toj utakmici slavio 1:0. Igrači Penarola su nakon ogleda krenuli prema svojim navijačima kako bi im zahvalili na podršci. Uslijedilo je divljanje pristaša domaće momčadi koji su sa svog dijela tribine počeli bacati tvrde predmete na suparničku momčad.

Jedan od predmeta, kamen prema pisanju stranih medija, u lijevi dio lica pogodio je Oliveru. Uslijedio je trenutak u kojem je on izgubio kontrolu i krenuo prema tribinama tražeći fizički obračun, što su spriječili njegovi suigrači. Navodno je, uslijed gubitka krvi, izgubio i svijest. Kontrola u bolnici pokazala je da nije pretrpio teže ozljede.

Pročitajte više