VIDEO Nezamjenjivi Hrvat zabio prvi gol za Sassuolo

Screenshot

CAGLIARI je pobijedio Sassuolo 2:1 u 15. kolu Serie A. Sassuolo je poveo 1:0 u sedmoj minuti golom Martina Erlića (25). Snimku pogotka pogledajte ovdje. Armand Lauriente ubacio je iz kornera, a hrvatski reprezentativac dočekao je loptu na crti peterca, otkuda ju je glavom usmjerio u mrežu. 

Međutim, domaćin je okrenuo u dramatičnoj završnici. Gianluca Lapadula pogodio je u 93. , a Leonardo Pavoletti čak u 98. minuti. Cagliari je tako došao do 13 bodova i 16. pozicije. Sassuolo je 15. s dva boda više.

Erlićev prvi gol za Sassuolo

Prema podacima Transfermarkta, Erliću je ovo bio prvi pogodak za Sassuolo u službenoj utakmici. Ove sezone upisao je 16 nastupa, dok je ukupno igrao u 44 susreta. Podsjetimo, riječ je o braniču koji je u mladosti bio član Dinama, Rijeke i Parme. Otkako je 2014. otišao u Parmu, promijenio je nekoliko talijanskih klubova: Parmu, Sassuolo, Südtirol i Speziju.

Erlić je ove i prošle sezone nezamjenjiv član početne postave Sassuola, s kojim ima ugovor do ljeta 2026. godine. Također, izbornik Zlatko Dalić redovno ga poziva u reprezentaciju za koju ima sedam nastupa. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura.

Pročitajte više