Gol i dvije asistencije Kalinića u šest minuta!

Foto: Hina

FIORENTINA je pobijedila Quarabag 5:1 u 2. kolu Europske lige, a Nikola Kalinić zabio je gol i namjestio dva u samo šest minuta. Hrvatski reprezentativac nakon sat vremena napustio je igru uz gromoglasan aplauz Artemio Franchija.


1-0 Khouma Babacar Goal Fiorentina 1-0 Qarabag... by milena-georgieva1

Domaćim nogometašima posao je olakšao Yunuszade dobivši izravan crveni karton, a Fiorentina je uskoro počela pritiskati gostujućeg golmana. Prvi plodovi bili su jasni nakon samo devet minuta, Fiorentina je izborila slobodan udarac na 18-ak metara, a Nikola Kalinić preuzeo je odgovornost, njegov udarac golman je obranio, ali samo do Khoume Babacara koji ju je lakoćom pospremio u mrežu za 1:0 u 39. Četiri minute kasnije hrvatski reprezentativac i sam se upisao u strijelce nakon sjajne akcije Fiorentine.


Nikola Kalinic Goal - Fiorentina 2-0 Qarabag 29... by Football2Live

Feomenalnih šest minuta dvojac Babacar - Kalinić zaključio je u 45. minuti drugim Babacarovim golom i drugom Kalinićevom asistencijom. Kalinić se izvukao na stranu i odlično ubacio, a Fiorentinin najbolji strijelac na današnjoj utakmici naklonio se za 3:0.

Fiorentina je nastavila dominirati i u drugom dijelu, ali bez hrvatskog doprinosa. Kalinić je bio jedini Hrvat na terenu danas, Badelj i Milić bili su na klupi, a nakon sat vremena igre izašao je iz igre ispraćen gromoglasnim pljeskom. Njegova zamjena Mauro Zarate dvije minute kasnije zabio je četvrti gol, a isti je igrač u 78. ubacio peti u mrežu gostiju.

U 90. minuti Dino Ndlovu uspio je zabiti počasni gol za konačnih 5:1. Viole su vodeće u skupini nakon dvije odigrane utakmic s četiri boda i boljom gol razlikom od PAOKA.


3-0 Khouma Babacar Goal HD - Fiorentina vs... by LiveGoalsTV

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Slanje poruke

Pročitajte više