HNL

VIDEO Oreščanina iznerviralo ovo pitanje novinara na presici

Foto: Screenshot (NK Hajduk)

HAJDUK je ostvario važnu pobjedu protiv Intera iz Zaprešića na Poljudu u 32. kolu HNL-a od 3:2. Splićani sada imaju tri boda ispred Gorice u borbi za četvrto mjesto, zadnje koje vodi u kvalifikacije za Europa ligu sljedeće sezone. Jednako bodova kao Hajduk ima trećeplasirani Osijek, ali i utakmicu manje. Sutra gostuju kod Slavena.

Nakon današnjeg susreta trener Hajduka Siniša Oreščanin bio je relativno zadovoljan izvedbom svoje momčadi. Dobro raspoloženje malo mu je pokvarilo pitanje jednog novinara kojeg je zanimao status Ante Palaverse, mladog veznjaka koji je na posudbi u Hajduku do ljeta 2020. nakon što ga je City kupio u zimskom prijelaznom roku. 

"Ne znam zašto me to pitate"

Oreščanin je imao naviku Palaversu mijenjati nakon 60. minute, a danas protiv Intera nije ni ušao u igru. U dvije prošle utakmice protiv Gorice i Rijeke na terenu je ukupno proveo 42. minute pa je novinara zanimalo je li Palaversa u konkurenciji za ekipu na kraju sezone.

SITUACIJU KOJA JE IZNERVIRALA OREŠČANINA POGLEDAJTE OD 15:00 U VIDEU KOJI SLIJEDI

"Ne znam zašto me sad to pitate. Rekao sam da je momčad ta koja je dobila utakmicu i da više neću odgovarati na pitanja o Palaversi", rekao je trener Hajduka na što je novinar odgovorio da ima pravo pitati, a Oreščanin mu je uzvratio:

"Imam pravo ne odgovoriti."

Oreščanin je u prošlosti objasnio kako je razlog zašto je vadio Palaversu nakon 60. minute to što mladi veznjak zna izgubiti koncentraciju i svjesnost gdje stajati na terenu. Nadodao je da je to sve dio njegovog razloga i da mu treba vremena da se privikne na prvoligašku razinu. 

Sudeći prema manjku minuta u posljednjim utakmicama, prilagodba i dalje traje.

Pročitajte više