VIDEO Ovako je AEK predstavio Roberta Ljubičića

Foto: AEK Atena

ROBERT LJUBIČIĆ (24) novi je igrač AEK-a. Dinamo je pustio polivalentnog igrača za iznos između tri do četiri milijuna eura. Ljubičić je u Dinamo stigao prije godinu i pol iz Rapid Beča za tri milijuna eura. Za Dinamo je odigrao 78 utakmica. Zabio je šest golova i upisao devet asistencija, a uglavnom je igrao na njemu neprirodnoj poziciji lijevoga beka. Navodno je zbog toga što je igrao na njemu neprirodnoj poziciji inzistirao na odlasku iz kluba.

Dinamo se od njega oprostio na društvenim mrežama uz poruku i nekoliko fotografija. "Dragi Ljubo, od srca ti hvala i sretno! Robert Ljubičić završio je svoju epizodu u Dinamu i karijeru će nastaviti u grčkom AEK-u. Iz Maksimira odlazi s tri osvojena trofeja od čega je jedan naslov prvaka i dva Superkupa. Ljubo, tvoj GNK Dinamo želi ti puno sreće u nastavku tvog nogometnog i životnog puta."

AEK je Ljubičića predstavio videom na kojem se vidi kako ulazi na stadion i oblači dres grčkog velikana. "Jeste li spremni za Roberta?", stoji u opisu videa.

@aekfc Are you ready for Robert ?⚫️🟡 #aekfc #aekfcseason2023_2024 #wintertransfers #Ljubicic_23 ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC

Pročitajte više