LUKA MODRIĆ

VIDEO Ovo je najbolji dokaz Modrićeve nemoći

Screenshot

DEBAKLOM njega samog, ali i njegove momčadi, završila je sezona Luki Modriću. Nemoćni Real i njegov jednako impotentni playmaker u zadnjem kolu La Lige na Santiago Bernabeuu samo su gledali kako se osrednji Betis poigrava s njima za pobjedu 2:0.

Trijumf gostiju bio bi i uvjerljiviji da Keylor Navas na golu Reala nije spasio nekoliko čistih zgoditaka, ali to nimalo nije utješilo bijesne navijače najvećeg kluba svijeta koji je sada napokon okončao jednu od najgorih sezona u povijesti.

Luka Modrić, koji je u prvom dijelu te sezone osvojio baš sve najvažnije nagrade za najboljeg nogometaša godine, do kraja 2018./19. bio je, kao i njegova momčad, jako loš.

U istom tonu nastavio je i u zadnjoj utakmici sezone, a u sudačkoj nadoknadi blamaže protiv Betisa suparnički igrač Giovani Lo Celso je onim što je uradio Modriću najbolje sumirao sezonu Realovog ključnog igrača.

Argentinac je primio loptu u teškoj poziciji i situaciji - uz aut-crtu i s dvojicom igrača Reala na leđima. 

Nacha se lako otresao, a zatim je impresivno riješio Modrića. Sakrio mu je loptu dodajući se sam sa sobom, a onda je petom poslao loptu pored Modrića uhvaćenog  na krivoj nozi. 

Zlatna lopta je sve ovo samo gledala. Ovdje pogledajte kako. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više