HRVATSKI NOGOMETAŠI

VIDEO Pitanje o Modriću posvađalo Henryja, Carraghera i Richardsa

Screenshot: Twitter

UMIROVLJENE zvijezde Premier lige Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards sudjelovali su u kvizu u sklopu programa televizije CBS Sports. Kviz je to u kojem su na temelju zadanih opisa pogađali o kojem se nogometašu radi. Odgovor na drugo pitanje bio je Luka Modrić, a voditeljica ga je opisala kao igrača koji je bio najbolji igrač bosanskog prvenstva te koji je prvi u povijesti osvojio Zlatnu loptu za svoju državu.

Jamie Carragher je s istekom vremena odgovorio točno, no onda su ga napali Richards i Henry. Nekadašnji kapetan Cityja smatrao je da je isteklo vrijeme, a bivši Arsenalov golgeter da mu je netko iza kamere dobacio da se radi o Modriću. Pogledajte kako je to izgledalo i zvučalo.

Jedinstvena karijera

Kapetan hrvatske reprezentacije ostavio je traga u Premier ligi, igrajući za Tottenham, prije nego se priključio Real Madridu te osvojio s njim sve što se osvojiti moglo. Prvi je Hrvat koji je osvojio Zlatnu loptu, bilo je to nakon osvajanja svjetskog srebra s reprezentacijom 2018. godine.

Zanimljiv su podatak izvukli Englezi, Modrić je, dok je bio na posudbi u Zrinjskom u Bosni i Hercegovini osvojio nagradu za najboljeg igrača u ligi. Podatak je to koji mnogi strani ljubitelji nogometa ne znaju, a i Jamie Carragher je u ovom kvizu priznao da mu nije poznat.

Pročitajte više