PLZEN - DINAMO

VIDEO Pogledajte Dinamov posljednji trening uoči dvoboja s Viktorijom iz Plzena

Foto: index.hr

DINAMO će u četvrtak od 21 sat kod Viktorije Plzen igrati prvu utakmicu šesnaestine finala Europa lige. Zagrebački klub čeka prvu od dvije povijesne utakmice u europskom proljeću, koje su dosanjali nakon 49 godina čekanja.

Kapetan momčadi Arijan Ademi i trener Nenad Bjelica izašli su pred novinare u 17.30 i najavili povijesno Dinamovo gostovanje na koje pristiže stotine Boysa, dok je posljednji Dinamov trening uoči sutrašnje utakmice započeo oko 18 sati.

>>> Bjelica: Obećavam, otkrit ću vam sastav kad uđemo u finale Europa lige

"Nemam više nikakvih nedoumica, nisam ih imao ni od prošle nedjelje. Odavno znam tko će igrati", rekao je Bjelica na press konferenciji.

Jedina dilema koju je Bjelica mogao eventualno imati je mjesto drugog stopera uz Emila Dilavera. Cijelu europsku sezonu stoperski par činili su Dilaver i Theophile-Catherine, no lako je moguće da će sutra umjesto Francuza igrati Dino Perić. Theophile-Catherine propustio je zadnje dvije utakmice, a Dino Perić odigrao je solidno pa ne bi bilo čudo da se Bjelica odluči za njega kao Dilaverova partnera.

Suspenzijom Izeta Hajrovića i ozljedom Damiana Kadziora Dinamo neće nalikovati na onaj iz prošle europske jeseni. Dani Olmo bi trebao preseliti na desno krilo, a njegovu poziciju u sredini zauzet će Nikola Moro. Na lijevom krilu će standardno biti Mislav Oršić‚ a u špici Bruno Petković.

Osim spomenute moguće promjene stoperskog para, drugih iznenađenja ne bi trebalo biti i Dinamo će najvjerojatnije igrati u sastavu: Livaković - Leovac, Theophile-Catherine, Dilaver, Stojanović - Ademi, Gojak - Oršić, Moro, Olmo - Petković.

VIDEO Češka policija maknula Hajdukovu ploču zbog navijača Dinama

Pročitajte više