Video: Pogledajte kako je Dinamo razbio prošlogodišnje iznenađenje Lige prvaka

CLUJ će nastojati što prije zaboraviti ono što im je priuštio Dinamo (4:0) na igralištu hotela Rixos u Beleku.

Jurčićeve trupe uništile su rumunjski klub koji je prošle godine u Ligi prvaka na Olimpicu pobijedio Romu, a onda oteo bod i Chelseaju. Junak velike rimske pobjede, Argentinac Culio koji je tada zabio dva gola, jučer na ledini pored luksuznog hotel ni pogledom nije mogao ispratiti furioznog Dodoa pa ga je u 28. minuti srušio u kaznenom prostoru. Iz penala je precizan bio Morales, ali prava kanonada uslijedila je u drugom dijelu.



Iznimno raspoloženi Mandžukić (čini se da se i dalje pali samo na "europske" utakmice) u 52. minuti je brazilskom asistencijom Kramarića "prislio" na poentiranje, a u 67. je i sam zakucao loptu glavom na odličan nabačaj Ibaneza s lijeve strane.

Minutu prije kraja Tomečak je Slepičku doveo pred "svršen čin" - češkom napadaču nije bilo teško poentirati nakon što ga je mladi reprezentativac gurnuo samog pred gol.

Dinamov sastav na utakmici protiv Cluja:

Butina (od 76. Vidaković) - Vrsaljko (70. Etto), Barbarić (46. Kovač), Cufre (78. Komorski), Ibanez - Vrdoljak (58. Calello), Badelj (73. Mlinar) - Sammir (78. Tomečak), Morales (59. Antolić), Dodo (46. Kramarić) - Mandžukić (72. Slepička)

Pročitajte više