Za Index iz Njemačke sa SP-a

VIDEO Pogledajte zadnji trening Hrvatske prije derbija SP-a

Foto: Index

Sve o Svjetskom prvenstvu, rezultatima i analizama pratite na Indexovoj temi klikom ovdje.

HRVATSKA rukometna selekcija u 11 sati započela je s posljednjim treningom uoči večerašnjeg ogleda sa španjolskom reprezentacijom (20:30) u posljednjem kolu grupne faze Svjetskog prvenstva u Danskoj i Njemačkoj.

Kao i posljednjih dana, trening je odrađen u Münchenu. Početak treninga, odnosno prvih desetak minuta, bio je dostupan za predstavnike medije.

Bez većeg intenziteta, ali uz sjajnu i opuštenu atmosferu, hrvatski reprezentativci razgibavali su se i zagrijavali. Svi do jednoga djelovali su motivirano pred najbitniju utakmicu grupne faze. Drugi dio treninga bio je posvećen taktičkim segmentima.

Pobijedi li Hrvatska večeras, u nastavak turnira prenijet će maksimalna četiri boda i s vodeće pozicije krenut će u borbu za polufinale. 

Izgubi li Hrvatska, Španjolska će grupnu fazu okončati s liderske pozicije i turnir će nastaviti s četiri boda. Hrvatska bi s dva boda u spomenutom scenariju bila u vrlo teškoj situaciji jer bi Francuska, Njemačka i Brazil bili sljedeći suparnici. Za prolaz u polufinale tada bi se trebalo poklopiti mnogo toga.

U slučaju remija, Hrvatska će grupu B kompletirati kao prvoplasirana reprezentacija.  

Rezultati by SofaScore

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više