Lige petice

VIDEO Prekrasan prvi gol zvijezde Wolvesa nakon 336 dana i strašne ozljede

Foto: REUTERS/David Klein/Guliver Images

WOLVERHAMPTON je pobijedio 1:0 na gostovanju kod Southamptona 1:0 u šestom kolu Premier lige, a utakmicu je obilježio pogodak Raula Jimeneza. Meksikancu je to bio prvi gol u Premier ligi nakon 336 dana i teške ozljede glave koju je zadobio u studenom 2020. godine.

Prije 10 mjeseci se borio za život

Podsjetimo, tada je na utakmici Premiershipa protiv Arsenala ostao ležati nakon snažnog sudara s Davidom Luizom. Odmah se vidjelo da je situacija ozbiljna te je nepokretan spojen na kisik i hitno odvezen u bolnicu.

Ondje mu je ustanovljeno unutarnje krvarenje, a operacija na glavi spasila mu je život. U jednom intervjuu otkrio je da su mu doktori rekli da je čudo što je preživio. Njegov oporavak trajao je jako dugo i propustio je ostatak sezone, ali vratio se početkom ove.

Danas zabio prekrasan gol za pobjedu

U 61. minuti susreta sa Southamptonom zabio je prelijep gol. Primio je loptu koju mu je poslao njegov vratar Jose Sa, prošetao se kroz obranu domaćih i mirno pogodio za pobjedu.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL JIMENEZA.

Moguće je da je Jimenez ovim pogotkom najavio povratak u staru formu. Najbolja sezona mu je bila 2019./20., kada je zabio 17 golova i šest puta asistirao u Premier ligi za Wolvese.

Pročitajte više