Video: Promašaj stoljeća Anasa Sharbinija

SERIJU pozitivnih rezultata nogometaši Hajduka prekinuli su sinoćnjim porazom na Poljudu od vrlo dobrih Šibenčana kojima je gol Ermina Zeca donio puni plijen.

Dvije minute prije kraja prvog poluvremena bugojanski napadač vješto se u šesnaestercu Hajduka riješio Anthonyja Šerića i udarcem u malu mrežu matirao nemoćnog Subašića. Pogodak Zeca Hajduku je stigao kao naplata za niz promašaja u uvodnom dijelu utakmice od kojih ipak izdvajamo onaj najveći.

U 16. minuti dalmatinskog derbija Ahmad Sharbini sam se sjurio prema šibenskom golu, nije htio pucati nego je dodao loptu Anasu koji je bio u puno boljoj poziciji za postizanje pogotka. Mlađi Sharbini, koji godišnje zarađuje 400 tisuća eura, uspio je promašiti nepromašivo, s dva metra nije pogodio mrežu vratara Blaževića.

Anas Sharbini je protiv Šibenika bio daleko najlošiji igrač Hajduka, ali nije bio jedini koji je podbacio. Gotovo svi njegovi suigrači, s izuzetkom Subašića i Vejića, bili su daleko ispod razine na kojoj su bili u posljednjim utakmicama, a da sivilo bude potpuno uklopila se i svečana loža koja nikad nije bila prorjeđenija...

Pročitajte više