VIDEO Ramos poludio zbog ove odluke u Ligi prvaka: "Skandalozno!"

Screenshot: Arena Sport

LENS je pobijedio Sevillu 2:1 u direktnoj borbi za treću poziciju skupine B Lige prvaka, koja vodi u nokaut-fazu Europa lige. Sevilla je tim porazom završila posljednja te na proljeće neće igrati ni u jednom europskom natjecanju. Legendarni branič Sergio Ramos nakon susreta bio je bijesan zbog dosuđenog kaznenog udarca za Lens u 63. minuti. 

Elye Wahi odigrao je u sredinu za Facunda Medinu, a on je pao nakon što ga je, čini se, sapleo Boubakary Soumare. Ramos je odmah prosvjedovao pred glavnim sucem Felixom Zwayerom, no Nijemac nije promijenio odluku. Przemyslaw Frankowski realizirao je udarac s bijele točke, Ramos je na isti način izjednačio u 79. minuti, a pobjedu domaćinu i odlazak u Europa ligu osigurao je Angelo Fulgini u šestoj minuti sudačke nadoknade.

"Penal je ludost"

"Bila je ovo naporna večer. Svaki put je teško oprostiti se od Lige prvaka. Imali smo šansu pobijediti, ali odlučili su detalji. Bila je to odlična utakmica unatoč tome što smo razočarani. Možemo biti ponosni što smo nastupili s 15 igrača i osam mladića. Savjest nam je čista.

Penal je ludost. Oduvijek podržavam VAR, koji je tu kako bi otklonio sumnje i omogućio donošenje ispravne odluke. Samo je sudac u toj situaciji vidio kazneni udarac. Nećemo govoriti samo o tome, ali to je skandalozno", rekao je Ramos nakon susreta. U gornjem videu pogledajte snimku kaznenog udarca, a u anketi recite mislite li da je trebao biti dosuđen.

Pročitajte više