Video: Reja čuvaj se, stiže Vjeran Simunić

HAJDUK će svoje mlade igrače dati u ruke Vjeranu Simuniću. Mosor, buduća druga momčad Hajduka, prihvatila je prijedlog Joška Svaguše i Ivice Šurjaka da Simunić preuzme trenersku palicu u Žrnovnici.

Mosor u drugoj polovici sezone postaje Hajdukova "Lokomotiva", b-momčad u kojoj će se kaliti mladi igrači. Pred Simunićem je ozbiljan posao, momčad već ove sezone mora biti što bolje plasirana, a dogodine je cilj jasan - ulazak u prvu ligu!

Živopisni Vjeran Simunić vodio je nebrojene klubove,od Hrvatske i BiH preko Brahreina do Bruneja i Japana, a trenersku karijeru su mu obilježili brojni uspjesi i iznenadni odlasci. Primjera je mnogo, onaj najsvježiji je ekspresni odlazak s Bruneja nakon što je osvojio tamošnji Liga kup. Potom je preuzeo momčad Imotskog, ali se ni u Gospinom docu nije dugo zadržao. Čovjek prepoznatljiva stila ostavio je trag gdje god došao, u Zadru je skakao u more nakon pobjede, u Zenici su mu spremili sačekušu u haustoru, a u Brunejima je živio u najvećoj palači na svijetu.

Najduže je na jednoj klupi izdržao godinu i pol dok je u karijeri vodi više od 25 klubova. Često je znao otići iz momčadi pa se kasnije vratiti, Imotski je tako vodio već tri puta, a trenirao je i Mosor, ekipu koju preuzima već u srijedu.

Pročitajte više