Video - Reja dočekuje inteligentnog Štimca: Vježbali smo i penale

HAJDUK će sutra utakmicom protiv Zagreba okončati tmurnu jesen. Bijeli iz prve utakmice Kupa imaju 0:0 što je rezultat koji može biti itekako opasan. Uoči gostovanja Štimčeve družine na Poljudu, novinarima se obratio trener Edoardo Reja.

"Očekuje nas teška utakmica. Imamo 0:0 iz Kranjčevićeve i primimo li pogodak, moramo zabiti dva. Zagreb ima nekoliko dobrih igrača i Štimca koji je inteligentan i napravit će sve da nam pomrsi račune. Ipak, mislim da najviše ovisimo o sebi, odigramo li najbolje što možemo, bit ćemo blizu polufinala", rekao je Reja.

Hajduk je u Zagrebu još i dobro prošao, imali su Pjesnici jedanaesterac kojeg Vugrinec nije uspio realizirati.

"Vježbali smo i jedanaesterce, u slučaju da zatreba. Moramo biti jako oprezni, karakterni i odigrati u visokom intenzitetu. Ovo nam je utakmica jeseni jer nas približava Europi. Znam da drugo i treće mjesto također vode u Europu, ali to su nam alternative. Sad nam je prioritet dobiti Zagreb i otići u polufinale Kupa", misli Reja.

Reja je prokomentirao i izjavu najvećeg malog dioničara Jake Andabaka kako na zimu nema nove kupovine igrača.

"Ja ne odlučujem hoće li neki igrač doći ili ne. Moje je da radim na travnjaku i spremama momčad. Ja predlažem predsjedniku igrače, a nakon toga Uprava odlučuje hoće li ga angažirati ili ne", rekao je Reja.

Pročitajte više