Video: Reljić na UFC-u u Sydneyju protiv ludog "Dobermana"

ŠPEKULACIJE da ćemo na UFC-ovom 110. turniru u Sydneyju gledati čak tri hrvatska predstavnika dobile su još jednu potvrdu. Već se prije znalo da bi se Mirko Filipović trebao boriti protiv Bena Rothwella, a da bi njegov bivši sparing partner i član Cro Cop teama, Igor Pokrajac trebao ući u kavez s domaćim borcem  Jamesa Te Hune.

No, iako je nekoliko izvora potvrdilo da će se na istom eventu nakon godinu i pol dana pauze vratiti veliki hrvatski talent Goran Reljić, nikakvih konkretnih pojedinosti nije bilo. Zadranin iz razumljivih razloga nije želio komentirati špekulacije, a nije se niti znalo tko bi mu trebao biti protivnik.

Tako je bilo sve do ovog vikenda kada je nekoliko svjetskih MMA medija objavilo "provjerenu" informaciju da će se Goran Reljić na prije spomenutom evenut boriti protiv 26-godišnjeg Amerikanca C.B. "The doberman" Dollawayja. Doberman je najpoznatiji po tome što je u 7. sezoni UFC-ovog reality showa "The ultimate fighter" stigao do finala. U svojoj MMA karijeri Dollaway za sada ima 9 pobjeda i samo dva poraza.

Povratak Reljića nakon više od godinu dana

Podsjećamo, Goran Reljić je svoj UFC debi imao protiv odličnog Brazilca Wilsona Gouiveije. Nakon impresivne pobjede talentirani je Zadranin trebao ukrstiti rukavice s Thalesom Leitesom, no u međuvremenu je ozlijedio leđa zbog čega je bio upitan čak i njegov nastavak karijere. Reljić će se i ovaj put boriti u srednjoj kategoriji, odnosno do 84. kilograma.

Pročitajte više