VIDEO River u paklu Bombonere srušio Bocu. Pogledajte čudesnu atmosferu

Foto: EPA-EFE

RIVER PLATE je sinoć u Superclasicu 7. kola argentinskog Liga kupa (natjecanje prije glavne runde prvenstva) pobijedio Bocu na Bomboneri 2:0 golovima Rondona u 41. minuti i Diaza duboko u sudačkoj nadoknadi. River je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto skupine A, a Boca je ostala  na 10. mjestu skupine B.

I dok su Hajduk i Dinamo igrali veliki derbi HNL-a u sjajnoj atmosferi na Poljudu, ništa se ne može mjeriti s ugođajem na argentinskim derbijima. Navijači Boce napravili su fenomenalan ugođaj na svojem kultnom stadionu koji se skoro srušio od euforije kad je Edinson Cavani škaricama zabio za 1:1 20-ak minuta prije kraja, ali mu je VAR poništio gol zbog ofsajda.

Bocini navijači (gostujućih na Superclasicu nema) gurali su svoju momčad prema izjednačenju, ali nisu uspjeli. River je bio puno bolja momčad i osim ova dva gola imao je niz velikih šansi koje nije realizirao. Nakon drugoga gola Diaza, igrači Rivera došli su slaviti pred tribinu s Bocinim navijačima koji su ih zasuli svim mogućim predmetima koji su im se našli pri ruci.

 

Pročitajte više