VIDEO Ronaldov show protiv Slavena Bilića. Zabio mu hat-trick u pobjedi 5:0

Foto: Profimedia

AL NASSR je u trećem kolu saudijskog prvenstva na gostovanju pobijedio Al Fateh 5:0. Podsjetimo, trener Al Fateha je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Al Nassr je poveo u 27. minuti golom Sadija Manea nakon prekrasne asistencije Cristiana Ronalda. Nakon što je dobio loptu Marcela Brozovića na rubu šesnaesterca, Ronaldo ju je petom majstorski proslijedio točno u noge Senegalca.

Mane je iskusno pobjegao stoperu i onda krasnim udarcem pogodio suprotni kut za vodstvo Al Nassra. Senegalcu je to bio drugi gol u trećoj utakmici za novi klub, a puno burnije od njega asistenciju je proslavio Ronaldo koji se držao kao da je on zabio. Ipak, 12 minuta kasnije Ronaldo je proslavio i gol. Postigao ga je glavom nakon ubačaja i povećao prednost svoje momčadi.

>> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SAŽETAK UTAKMICE AL NASSRA I AL FATEHA

Ronaldov hat-trick

U drugom poluvremenu postignuta su još tri pogotka, a Ronaldo je došao do hat-tricka. U 55. minuti istrčao je kontru u kojoj mu je nesebično dodao Abdulrahman Ghareeb. Portugalac je bez problema gurnuo loptu u nebranjenu mrežu jer je domaći golman istrčao s crte.

Isti igrač namjestio je pogodak Manea. Senegalac je u 81. minuti iskoristio ubačaj i krasno glavom pogodio suprotni kut Al Fatehova gola. Konačnih 0:5 postavio je Ronaldo. Ponovno je dočekao loptu na crti suparničkog gola, kamo mu ju je dodao Nawaf Boushal.

Pročitajte više