Zanimljivosti

VIDEO Salah: Lovren je kao dijete, ponekad ga smirujem čokoladicom

Screenshot: Youtube

NIJE samo Šime Vrsaljko najbolji prijatelj Dejana Lovrena. Tu čast ima i Mohamed Salah, Lovrenov suigrač iz Liverpoola.

Već nekoliko puta ova dva nogometaša potvrdili su to objavama na svojim društvenim mrežama, ali i kroz brojne intervjue za engleske medije.

Najnoviji bromance između Hrvata i Egipćanina snimio je službeni YouTube kanal Liverpoola u emisiji Bezzies. Bezzies je sleng kojim ljudi iz Liverpoola i okolice nazivaju najboljeg prijatelja.

Salah je na početku otkrio zašto Lovrena tretira kao dijete.

"Moram ga tretirati kao da je dijete. Polako, Dejane, sve će biti u redu. Ponekad mu dam čokoladicu da ga smirim, ali drag mi je", rekao je Salah.

Lovren je potom odgovorio na pitanje koliko treba Salahu da sredi frizuru nakon tuširanja.

"On je rođen s takvom frizurom. Pet sekundi mu je dosta, samo uzme ručnik i prijeđe dvaput po glavi", dodao je hrvatski reprezentativac pa otkrio koja je Salahova najgora navika:

"Ne voli obuvati cipele i tenisice. Samo ih navuče, ne znam zašto. Prelijen je za takve stvari."

Na red su stigli i golovi koje je Lovren zabio, a Salah je odmah rekao da ga to nikad nije zanimalo.

"Ne znam kad je zabio prvi, nije me briga", kazao je Egipćanin kroz smijeh pa nastavio:

"Jedini njegov gol kojeg se sjećam je protiv Borussije Dortmund prije nekoliko godina jer i danas non-stop priča o tome, slavio je kao da mu je to zadnja utakmica u životu."

Hrvatskog reprezentativca pitali su koliko je nagrada Salah osvojio u 2018. godini.

"Mislim da je osvojio 15 ili 16, ne znam, ali bolje da ga ne pitamo jer će reći da ima više nagrada nego što ja imam golova. Vjerujte mi, on se samo pravi da ne zna točan broj, a zna itekako. On bi za sve htio nagradu, čak i za najboljeg igrača na treningu", šalio se Lovren.

Obojici je postavljeno pitanje tko im je najveći idol. Lovren je priznao da je to tenisač Roger Federer, a Salah je mislio da mu je idol upravo on.

Pročitajte više