VIDEO Šarić: "Pomislio sam – ovo se ne događa"

Foto: Screenshot (NBA)

NAKON dugo vremena Dario Šarić sinoć se našao u početnoj petorci Minnesote Timberwolvesa, a povjerenje je opravdao jednom od najboljih partija sezone. 

Šarić je u pobjedi Minnesote nad Los Angeles Clippersima zabio 19 poena, a dodao je i osam skokova, dvije asistencije i ukradene lopte. Većinu sezone na poziciji četvorke startao je Taj Gibson koji je profesionalno reagirao na vijest da će ga hrvatski košarkaš zamijeniti u početnoj petorci. Očekivao je tako nešto nakon što su Timberwolvesi poslali Jimmyja Butlera u Philadelphiju.

"Taj je odličan suigrač i odlična osoba. Hvala mu, on je čovjek koji je puno godina proveo u ovoj ligi u jako dobrim ekipama i odigrao je puno važnih utakmica. Nije bilo lagano ući u prvu petorku, ali prihvatio sam to. Bio sam malo nervozan na početku, prvi start nakon nekoliko mjeseci, brza dva faula, promašio sam zicer i pomislio: 'O Bože, ovo se ne događa.' Poslije toga sam pokušao shvatiti kako igrati sa suigračima, igrali smo timsku košarku i pobijedili", rekao je Šarić nakon utakmice.

OVDJE pogledajte Šarićeve izjave nakon utakmice.

 

Pročitajte više