VIDEO Španjolska i Brazil remizirali u utakmici sa šest golova i tri kaznena udarca

Foto: EPA

PRVI suparnik hrvatske nogometne reprezentacije na ovogodišnjem Euru u Njemačkoj, Španjolska je u utorak u prijateljskoj utakmici na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu odigrala 3:3 s Brazilom. Bio je to spektakularan dvoboj u kojem je Španjolska bila nadomak pobjede, vodila je s 2:0 i 3:2, da bi Brazil stigao do poravnanja iz kaznenog udarca u šestoj minuti nadoknade. 

Španjolska je u prednost stigla u 12. minuti iz sumnjivog kaznenog udarca kojega je realizirao Rodri, a na 2:0 je u 36. minuti nakon fenomenalne solo-akcije povisio bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo (36). Brazil do smanjenja vodstva dolazi u 40. minuti golom Rodryga koji je iskoristio veliku pogrešku vratara Simona, a na 2:2 je u 50. minuti izjednačio 17-godišnji Endrick.

Još dva kaznena udarca u samoj završnici

U samoj završnici utakmice dosuđena su još bila dosuđena još dva kaznena udarca. Prvo je Rodri u 87. minuti realizirao i drugi kazneni udarac za domaćine za 3:2, a onda je Lucas Paqueta duboko u sudačkoj nadoknadi zabio za konačnih 3:3. Sažetak utakmice možete pogledati OVDJE.

Španjolska i Hrvatska sastat će se 15. lipnja u Berlinu. Uz njih, u skupini B su još Italija i Albanija. Hrvatska će protiv Albanije igrati 19. lipnja u Hamburgu, a protiv Italije 24. lipnja u Leipzigu.

 

Pročitajte više