Video - Štimac: Zašto nam je sudio Dalićev kum?

ZAGREB se s Igorom Štimcem očito pretplatio na ljepotice. Nakon Gradskog vrata (5:3), gdje je Osijek dva puta imao po dva pogotka prednosti, a Zagrebašima hat trick majstora Davora Vugrineca nije bio dovoljan ni za bod, nova nogometna fešta za okvire HNL-a odigrala se jučer u Kranjčevićevoj.

Zagreb je ponovio sličnu priču iz Osijeka, zahvaljujući glupostima u obrani već na poluvremenu gubili su 2:0, i činilo se da je sjajan lob Kaje Rogulja u nastavku s 30 metara riješio sve dileme oko pobjednika. Ipak, Zagreb je u 15 minuta sprašio tri pogotka i furiozno uzeo bod.

Nadahnuta igra izrodila je pogotke Krstanovića, Piškora i Brazilca Jefthona. Igor Štimac bio je uzbuđen, a kako i ne bi nakon ovakve utakmice, pa je ustvrdio da ima više razloga za nezadovoljstvo od svog rivala Zlatka Dalića, kojije do 74. minute držao 3:0 u gostima.

"Nema ekipe u Hrvatskoj s ovakvim karakterom"

"Strahovao sam zbog pražnjenja u utakmici s Hajdukom. Bili smo hendikepirani s puno povreda i zbog gripe, ali ponosan sam na svoje igrače i imam više razloga bit nezadovoljan od Dalića. Golove smo zabili iz izrađenih akcija, a primili iz glupih grešaka"

Štimac je ponosno poručio i da u Hrvatskoj ne vidi momčad koja ima karakter kao Zagreb, no zamjerio je sucu, svom Splićaninu Ediju Šunjiću što utakmicu nije produžio barem sedam minuta;

"Zamjeram i onima koji su ga delegirali jer je u kumstvu sa Zlatkom Dalićem. Ne razumijem zašto ga stavljaju u tako neugodan položaj. Na taj način se želi napakostiti Zagrebu, to je jasno"

Pročitajte više