Video - Svaguša nije mogao zaustaviti suze: Split je grad čudo!

PO tko zna koji put Senijad Ibričić bio je heroj Hajduka - nakon što je Frunza na trenutak utišao vruću poljudsku ljepoticu, Ibro je svojim majstorijama preokrenuo vodstvo Unireje.

> Video - Radošević u oblacima: Ni ja ne znam gdje su me izvukli, ali Hajduče, hvala ti!

> Video: Špaco čestita Ibri i navijačima na upornosti, Rumunji u čudu zbog atmosfere

>  Veličanstveni Ibro doveo Hajduk nadomak Europske lige

"Nisam htio ništa prognozirati prije utakmice, kao ni protiv Dinama i eto, opet je ispalo odlično. Na taj sam način sam sebe rasteretio bilo kakvog pritiska", rekao je Ibričić, svjestan da niti prednost od 4:1 Hajduku ništa ne jamči: "Rezultat je odličan, prednost od tri gola je zaista velika, ali ne smijemo se opustiti, jer Rumunji ipak nisu tako loši kako se pričalo", rekao je Ibro nakon velike pobjede koja Hajduku otvara vrata Europe

Strijelac je Bijele bio je i Duje Čop, kojemu je Poklepović dao šansu umjesto sinoć neraspoloženog Vukušića: "Prednost je velika, ali sjetimo se samo što smo mi učinili Dinamu u uzvratnoj utakmici. Rekao bih da smo 99 posto osigurali prolaz, ali svejedno treba biti oprezan", kazao je Čop, oduševljen atmosferom koja je vladala na stadionu.

"Ovo se ne može opisati riječima, mislim da ovakve publike nema nigdje na svijetu."

A u kakvoj je tek euforiji bio Joško Svaguša! Predsjednik Hajduka po prvi puta nije slušao uvrede s tribina, krafne i kiflići barem jednu večer pali su u zaborav, a Svagi je od pekara i švalera došao do čovjeka kojem bi moglo uspjeti ono što nije mnogima prije njega...Hajduk je na pragu Europe...

"Ovo je veličanstvena pobjeda. Hvala publici, zaista im hvala, bilo je fantastično.", Svaguša nije mogao prestati plakati dok je čestitao svojim igračima ispred svlačionice.

Pridružio mu se gradonačelnik Željko Kerum; "Jeste li vidjli kakvog trenera imamo? Uvede dva igrača i oni zabiju dva pogotka. Tko se ovome nadao? Mi, eto tko. Split je pokazao da je grad čudi ostat će čudo."

Pročitajte više