VIDEO Tudorov Marseille kroz dramu do četvrte uzastopne ligaške pobjede

Foto: EPA

MARSEILLE Igora Tudora pobijedio je 2:1 na gostovanju kod Montpelliera u 17. kolu francuskog prvenstva. Gost je poveo golom Nuna Tavaresa u 47. minuti, a na 2:0 je stigao autogolom Maximea Estevea u 61. Tudorova momčad bila je dominantna i opasnija tijekom cijelog susreta, a onda se u finišu meča odigrala drama u kojoj je Marseille morao spašavati pobjedu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI GOL MARSEILLEA

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DRUGI GOL MARSEILLEA

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL MONTPELLIERA

Drama pri kraju utakmice

U 86. minuti Marseilleu je isključen Nuno Tavares zbog udaranja protivnika. U 91. minuti Marseilleov vratar Pau Lopez skrivio je jedanaesterac i dobio žuti karton. Precizan za domaćina bio je Teji Savanier, no Montpellier nije imao snage i kvalitete za potpuni povratak u meč.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TAVARESOVO ISKLJUČENJE

Marseille je u prošlome kolu deklasirao Toulouse 6:1, a prije toga bio je bolji od Lyona i Monaca. Trenutno je treća momčad prvenstvene ljestvice s četiri boda zaostatka za drugim Lensom, odnosno osam za vodećim PSG-om. Prve dvije pozicije vode direktno u Ligu prvaka, a treće mjesto u kvalifikacije. U sljedećem kolu Marseille gostuje kod Troyesa, a Montpellier ide kod Nice.

Pročitajte više