Video - Zaccheroni: Vidjet ćete bolji Juventus

ALBERTO ZACCHERONI, trener koji je na klupi Juventusa zamijenio Ciru Ferraru, remijem je startao na novom radnom mjestu. U utakmici 22. kola talijanskog nogometnog prvenstva njegova je momčad ugostila Lazio i odigrala 1:1.

Susret je Zaccheroni prokomentirao za talijanske medije, a ono što je kroz razgovor za njih želio podvući jest vjera u ovu momčad i sigurnost u ostvarivanje zacrtanih planova.

Remijem nije bio nezadovoljan, premda je podcrtao neke loše stvari u 90 minuta dugom dvoboju na Olimpijskom stadionu u Torinu.

"Ne možemo se mi odmah krenuti nadmetati s Interom, ali možemo očekivati da će i ostali ući u turbulentnije razdoblje, te da ćemo i mi uz naše igre i na račun toga profitirati ulaskom u krug onih koji će sljedeće sezone u Ligu prvaka. To je ono čemu težimo."

"Od danas nadalje vidjet ćete da se unaprjeđujemo. Protiv Lazija ste mogli vidjeti momčad koja se trudi, a sve ostalo uslijedit će s vremenom. Vjerujem u ovaj sastav, ali ne zatvaram oči pred pogreškama, a njih je večeras bilo. Moramo se podići u svakom redu i podići igru na višu razinu", izjavio je Zaccheroni.

Diego: Igrali smo dobro, ali je izostao rezultat

Brazilski je playmaker Juventusove nogometne momčadi Diego nakon remija protiv Lazija u 22. kolu talijanske Serije A primijetio da igra njegove momčadi raste, no da je jedino razultat mjerilo njihova uspjeha.


A, rezultat je za torinsku "staru damu" ponovno izostao nakon što je pogodak s bijele točke Alessandra Del Piera "poništio" Mauri koji je pogodio izjednačenje i konačnih 1:1 u 78. minuti utakmice.

"Koliko bolje možemo igrati? Mislim da smo odigrali protiv Lazija mnogo bolje nego u prethodnim utakmicama, ali je očito da još moramo podići razinu naše igre kako bismo pobjeđivali."

"Nije dovoljno dobro odigrati utakmice, od nas se očekuju pobjede, a mi smo danas tek remizirali. Trebaju nam slavlja, a za to i dobar rad na treninzima. Moramo se usredotočiti na nadolazeće utakmice", podcrtao je Diego, razigravač momčadi koja se nalazi na petom mjestu ljestvice talijanskog nogometnog prvenstva.

Pročitajte više