Video - Zelg: Ne bih se osjećao dobro da su me proglasili pobjednikom!

NITI tjedan dana nakon poraza od najveće japanske MMA legende Kazushija Sakurabe na Dreamovom 12 turniru, hrvatski gladijator Zelg Galešić ne zna kakva mu je situacija s ozlijeđenim koljenom i hoće li biti potrebna operacija ili ne.

"Noga mi je na stand by-ju. Ovaj ćemo tjedan napraviti CT pa ćemo vidjeti kakva je točno situacija. Ligamenti koljena su stradali, a treba vidjeti hoću li na operaciju ili ne", rekao je Galešić u razgovoru za Index objasnivši da mu je zglob u redu iako se na početku mislilo da je i on stradao.

No, unatoč neizvjesnosti, Puležanin će nastaviti s treninzima i strpljivo čekati sljedeću borbu. Problema sa novim angažmanom u Dreamu ne bi trebalo biti...

"Startati ću s treningom u teretani, radit ću udarce i parter s leđa. Ja nikada ne stajem s treninzima. Već sam dobio ponudu za novu borbu za Novu godinu koja sada, razumljivo, nije moguća. Sada treba prvo ozdraviti", objašnjava hrvatski gladijator.

Zelg se prisjetio same borbe koja je vrlo lako mogla otići i u njegovu korist. Legendarni je Japanac izdržao nevjerojatnu kanonadu udaraca i na kraju izvukao polugu. Mnogi smatraju da bi borba, da je kojim slučajem održana u Americi, već ranije bila prekinuta u Zelgovu korist.

"Čuo sam odmah kako mi je koljeno puklo, no dobrom rotacijom sam otišao u bolju poziciju. Tada sam znao da je koljeno gotovo i da se meč prebacio u stojku, ne bih mogao stati na nogu. No, nisam razmišljao o tome. Htio sam samo završiti meč udarcima. Razmišljao sam kao udarač", dodao je Zelg u razgovoru za Inedex zaključivši da je Sakuraba zasluženi protivnik i da u tome nema nikakvog spora.

"On je legenda i zaslužio je ovu pobjedu. To što bi negdje drugdje borba bila zaustavljena i ja bih bio proglašen pobjednikom, nije bitno. Ja se ne bih dobro osjećao.."

Pročitajte više