"Vidić? Dva puta sam ga poderao dok sam igrao za Blackpool. Nije bio elitni igrač"

Foto: EPA

JEDAN od niza navijačkih profila na X-u posvećenih Manchester Unitedu objavio je grafiku Nemanje Vidića s pet trofeja Premier lige, koje je osvojio kao igrač Uniteda, da bi odgovorio drugom navijačkom profilu, onom posvećenom Ajaxu. Taj posvećen Ajaxu ustvrdio je da nikad u prvih 11 za utakmicu protiv Manchester Cityja ne bi izabrao Vidića, Rija Ferdinanda ili Johna Terryja prije Virgila van Dijka.

"VVD je osvojio jednu titulu u Premier ligi igrajući protiv ovih napadača: Kane, Augero, Giroud, Barnes, Lukaku, Austin, Murray, Arnautovic, Antonio, Ings. Vidić je osvojio pet titula u Premier ligi igrajući protiv ovih napadača: Henry, Drogba, Ševčenko, Aguero, Suarez, Van Persie, Torres, Crespo. Malo poštovanja, molim vas", navodi profil posvećen Unitedu.

Svoj sud dao je i bivši nogometaš

I ne bi ovo navijačko prepucavanje ni po čemu bilo vrijedno spominjanja da se u njega nije uključio i jedan bivši nogometaš. Radi se o Garyju Taylor-Fletcheru (42), bivšem napadaču koji je najveći broj utakmica u karijeri odigrao za Blackpool. On također ne smatra Vidića osobitom klasom od igrača.

"Poderao sam ga dva puta u jednoj sezoni dok sam igrao za Blackpool. Nije bio ni blizu razine Ferdinanda, Terryja ili VVD-a. Bio je na istoj razini kao Škrtel. Solidan, dobar igrač. Ne elitni", napisao je bivši engleski napadač.

Pročitajte više