REGIJA

Vidinog srpskog suigrača klub izbacio iz ekipe zbog djevojke

Foto: EPA-EFE

TURSKI Bešiktaš, klub za koji igra i hrvatski branič Domagoj Vida, objavio je na svojim kanalima vijest kako je srpski nogometaš Adem Ljajić do daljnjeg isključen iz treninga s prvom ekipom.

Turski mediji doznaju kako je bivši igrač Fiorentine, Rome i Intera odbio posudbu u moskovski Spartak. Razlog je, navode mediji, njegova djevojka koja ne želi ići u Rusiju.

Bešiktaš se već nekoliko godina pokušava riješiti Ljajića koji zarađuje godišnje 3.2 milijuna eura, ali izgleda da mu se više ne živi i ne igra u Istanbulu. U protekle dvije godine medijima su dominirali natpisi o njegovom nesportskom životu, opijanju i izlascima pa ga je turski velikan ponudio ruskom klubu.

"Adem Ljajić, jedan od naših profesionalnih nogometaša, nastavit će raditi odvojeno od prvog tima", piše na službenoj stranici Bešiktaša. Podsjetimo, Ljajić je svojevremeno bio izbačen iz srpske reprezentacije. Siniša Mihajlović je rekao kako ga neće zvati jer je odbio pjevati srpsku himnu, a tema je posebno osjetljiva jer je Ljajić podrijetlom iz Sandžaka, gdje je većinski muslimansko stanovništvo.

Ljajić je nakon svega objavio poruku na svojem Instagram profilu. "Hrani psa tri dana i pamtit će te tri godine. Hrani čovjeka tri godine i zaboravit će te za tri dana", stajalo je u prvoj objavi, dok je u drugoj napisao: "Nemam problema s društvom, navijačima ili obitelji Bešiktaša. Bit priče je da možeš napraviti puno ili malo, ali ćeš biti zaboravljen u trenutku."

Pročitajte više