Liga prvaka

Vieri: Messi je nogometni Harry Potter. Bacit ću TV kad se oprosti

Foto: EPA

LEGENDARNI napadač Intera Christian Vieri opisao je Lionela Messija kao nogometnog Harryja Pottera nakon pobjede Barcelone nad Juventusom (2:0) u Ligi prvaka.

Messi je asistirao Ousmaneu Dembeleu za prvi gol, a onda se upisao u strijelce nakon što je pogodio iz penala.

"Neću imati što gledati kada Messi ode"

Argentinac je pomogao Barceloni da dođe do druge pobjede u grupi nakon što je u 1. kolu na domaćem terenu savladala Ferencvaroš.

Vieri je tijekom karijere igrao za mnoge klubove. Među ostalim, nastupao je za Juventus, Milan i Inter. Najduže se zadržao u Interu gdje je proveo šest godina, a s Juventusom je 1997. bio prvak Italije.

"Barcelona je bila sjajna, mogla je vrlo lako postići šest, sedam golova. Igrali su fantastično. Messi je mađioničar. On je nogometni Harry Potter i kada on prestane igrati nogomet, ja ću baciti svoj televizor. Neću više ni raditi na TV-u, gledat ću Netflix. To je to, jer kada se on oprosti neće biti ništa za gledanje", kazao je Vieri za CBS Sports.

"Ne znam kako je Barcelona izgubila od Reala jer nevjerojatno je kako dobro igra"

Juventus u susretu protiv Barcelone nije uputio nijedan udarac u okvir protivničkog gola. To se desilo prvi put od sezone 2003/04. od kada Opta bilježi ovu statistiku.

Interesantno, Juventus je postigao tri gola protiv Barcelone, ali sva tri su poništena zbog zaleđa i sva tri je postigao Alvaro Morata.

"Ne znam kako su izgubili od Real Madrida, ali kada vidite kako su igrali protiv Juventusa onda možete reći da više neće gubiti ove godine, jer je nevjerojatno kako su dobro igrali. Svaka utakmica je drugačija, ali ova Barcelona koju smo svi gledali je nevjerojatna. Kada imaš takvu 'desetku' u momčadi, to je ludo. Šteta što nije bilo navijača da gledaju ovakvu momčad", kazao je Vieri.

Pročitajte više