Vlado Šola ide na operaciju ramena?

VRATAR hrvatske rukometne reprezentacije za tjedan dana bi se u zagrebačkoj bolnici Sv. Duh trebao podvrgnuti operaciji ramena s kojim ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Prema informacijama kojima raspolaže Index, Šoli je rame vjerojatno napuklo zbog čega se mora podvrći kirurškom operativnom zahvatu. Operaciju će voditi dr. Miškulin, a asistirat će dr. Matek.

Izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar prije tri dana u razgovoru za Index je potvrdio da Šola ne putuje na Svjetsko prvenstvo u Njemačku, te je dodao kako je ozlijeđeni vratar nezamjenjiv i bez kojeg će hrvatskoj reprezentaciji na SP-u biti puno teže.

"Svi su naši uspjesi vezani za njega i jako će nam puno nedostajati, on je nezamjenjiv. Ali, pokušat ćemo pronaći snagu u tome, igrat ćemo za njega, jer će on sigurno doći bodriti svoje prijatelje s kojima je ostvario najveće uspjehe." - kazao je Červar.

Červar je u utorak najavio mogućnost da se Šola do kraja prvenstva oporavi te da eventualno stane na gol, iako je to sada malo vjerojatno obzirom da će oporavak nakon operativnog zahvata potrajati dulje nego je bilo predviđeno.

I. K.

Pročitajte više