TEŠKE OPTUŽBE "Predsjednik Hajduka nudi mjesto u prvih 11, ako potpišemo za jednog menadžera"

Foto: Dalmatinski portal

IVAN VOJKOVIĆ je nakon izlaska iz pritvora, u kojem je bio zbog napada na Hajdukova predsjednika Ivana Kosa, progovorio o razlozima sukoba s vodstvom splitskog kluba. Dan nakon incidenta iznio je brojne optužbe na račun Hajduka i ljudi koji ga vode posljednje dvije sezone.

S Kosom se, kako tvrdi, sukobio zbog statusa svog sina za kojeg nije bilo mjesta u prvoj momčadi jer nije imao pravog menadžera.

"Povod svih mojih sastanaka s Kosom bilo je njegovo inzistiranje i nagovaranje da moje dijete potpiše za njemu znanog menadžera Vukmiricu. Sastanak je bio isključivo iz toga razlog. Rekao mi je da, ako potpiše za Vukmila Vukmiricu, sigurno će igrati u prvih 11", rekao je Vojković za Dalmatinski portal.

"Poslao me (Kos) jednom i kod bivšeg trenera Pušnika koji mi je isto sugerirao da bi bilo dobro da uzmem menadžera, iako nije rekao ime Vukmirice... Oni znaju da nemamo menadžera, da je dijete slobodno i da je roba koju bi mogli unovčiti", dodao je.

"Kos mi je rekao na jednom sastanku da ne može Pušniku narediti da neki igrač igra. Nakon odlaska Pušnika trener Lozo preuzeo je momčad i stavio ga u tim, ali na inzistiranje Kosa i direktora Branca dijete je skinuto s liste i kao 19. igrač poslan je da gleda utakmicu. Tada je skočila iskra, Kos se demonstrativno ustao, otvorio vrata, potegao me za ruku i rekao: 'Marš van! Dok sam ja predsjednik, dijete ti neće igrati u Hajduka'. Nakon toga sam izašao i to je sve", ispričao je Vojković koji traži da s Kosom ode na poligraf da se vidi tko laže.

Kos i Pušnik: Izmišljotine

Istovremeno Hajduk, odnosno Kos i bivši trener Pušnik te pomoćnik Lozo, poručili su da Vojković izmišlja.

Vojković je nakon napada prenoćio u pritvoru, ali je pušten danas uz zabranu prilaska predsjedniku Hajduka na 20 metara, kao i njegovu uredu.

Pročitajte više