Vori: Španjolce smo pobijedili i zbog Balića i zbog nas

HRVATSKA rukometna reprezentacija je odlično startala na Olimpijskim igrama, svladala je Španjolsku 31:29. Iako su naši cijelim susretom imali prednost, pri kraj susreta su situacija zakomplicirala, protivnik je uspio izjednačiti. No Pakleni su slavili, a Domagoj Duvnjak je zabio ključni gol za pobjedu. No, na toj utakmici se ozlijedio Ivano Balić i neće igrati sljedeće tri utakmice.

"Osjetio sam jaku bol, kao da me netko probo nožem. Momci su odigrali dobro i bez mene. Trebamo doći do četvrtfinala kako god znamo", rekao je Balić pred tv kamerama.

"Mučio sam se i danas, ali ide nabolje. Ja sam kao dizelaš, treba malo vremena da se ugrijem", rekao je kapetan Petar Metličić.

"Najvažnije je da smo slavili"

Igor Vori je, kao i obično, dobio dosta batina od španjolske obrane, ali na kraju je sve dobro završilo.

"Pobjeda je tu i to je najvažnije. Malo smo pali u drugom dijelu i na kraju je najmlađi igrač riješio utakmicu. Ostali smo bez glavnog igrača i ovu utakmicu smo odigrali za njega i sebe", izjavio je Vori.

"I kad smo igrali loše bili smo sigurni da ćemo slaviti"

Blaženko Lacković je naglasio da ni u jednom trenutku Pakleni nisu sumnjali u svoj trijumf na kraju utakmice.

"Malo je nezgodno kad se igra ovako rano, ali ćemo se priviknuti. Bili smo željni pobjede i kad smo igrali loše bili smo sigurni da ćemo slaviti. Probili smo led i sada može biti još bolje", misli Lacković.

S njim se složio i Duvnjak: "Možemo odigrati još bolje. Najvažnije je da smo slavili, sada se okrećemo utakmici s Brazilom."

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više