Vranješ blizu prelaska u Ankaraspor

BIVŠI hrvatski nogometni reprezentativac, 29-godišnji Jurica Vranješ, uskoro bi mogao napustiti redove Bundesligaša Werdera, piše transfermarkt.de.

U tri kola u novoj sezoni u njemačkom prvenstvu Vranješ nije dobio priliku u momčadi Thomasa Schaafa. Štoviše, u prva dva kola Vranješ nije bio niti na klupi, a u trećem u kojem Werder dočekuje Borussiju Mönchengladbach (u nedjelju), Schaaf ga nije također uvrstio među 17 kandidata za utakmicu iako ima pravo na njih 18 u sastavu.

Tako transfermarkt.de donosi izjavu trenera turskog prvoligaša Ankaraspora Jürgena Röbera koji je zainteresiran za kupnju Vranješa.

"Razgovarao sam s Juricom Vranješom i on bi nam pomogao", rekao je trener turske momčadi.

Međutim, problemi koji se nameću kod transfera su: prevelik broj stranaca koji Ankaraspor ima u momčadi, kao i želja samog Vranješa da napusti Njemačku i klub u kojem igra od 2005. godine i s kojim ga ugovor veže do 2011.

Što se tiče samih uvjeta koji Ankaraspor nudi, Röber ima spreman odgovor.

"Ono što Ankaraspor može ponuditi nema nigdje drugdje u svijetu. Tu je 35 vila za igrače i službenike kluba, kao i stadion s hotelom i 15 pomoćnih travnjaka", dodao je trener momčadi koja je prošle sezone završila na desetoj poziciji u Turskoj Superligi.

Pročitajte više