Vrbanović: Prodali bi i 100 tisuća karata za Arsenal

KARTE za utakmicu s Arsenalom prodaju se odlično, ostalo ih je još malo, a direktor Dinama Damir Vrbanović tvrdi kako bi rasprodali i 100 tisuća mjesta, da ih Maksimirski stadion ima.

"Kada je Croatia igrala u Ligi prvaka bili su nevjerojatni pritisci, ali od utakmica reprezentacija nije bilo ovakvih redova za karte." - kazao je u razgovoru za Hrvatski radio direktor Dinama.

"Teško je reći koliko bi napunili, vjerojatno da imamo 100 tisuća mjesta, prodali bi sve karte. Nema više mjesta na zapadnoj tribini gore, istok je velikim dijelom prodan, a sjever će tradicionalno biti pun. Sutra ćemo praktički rasprodati cijeli stadion." - najavio je Vrbanović.

U Dinamu tvrde kako utakmica ima i marketinšku i sportsku stranu, pred njima je spektakularna utakmica, te ne postoji strah hoće li se navijači vratiti na stadione.

"Treba urediti još infrastrukturu, stadion dovesti u red, kako bi navijačima osigurali komoditet i parkirno mjesto, što je potpuno prirodno u Europi. Tada ćemo imati gledatelje i simpatizare, koji neće morati slušati prognozu kako bi odlučili hoće li doći na utakmicu, jer nemamo natkrivenih mjesta." - pojasnio je.

Za sve navijače kojim je plava boja u srcu u utorak će biti spektakl, u Maksimir dolazi Arsenal, jedna od najboljih deset momčadi na svijetu. U Maksimirskoj 128 ponavljaju kako nema predaje, te najavljuju iznenađenje.

"Arsenal je defentivno favorit, no ne predajemo se niti jedne sekunde. Imamo svoje adute i mogli bi iznenaditi. U dobroj smo formi, igramo rutinirano. Pobijedili smo Ekranas u dvije prosječne utakmice, no imamo i dodatne snage. Navijači mogu vjerovati u nas, jer možemo i želimo mnogo bolje." - poručio je.

"Naš trener je realan, kaže da se ne trebamo nikoga bojati. Imamo potencijal, a ni sami ne znamo zapravo koji je domet naše ekipe. Pokazali smo na pripremama veliki pomak u odnosu na prošlu sezonu. Pojačali smo se, s Vugrincom smo dobili opasnost i kvalitetu prema naprijed, čime najviše profitiraju napadači. Etto, Buljat, Čale su sve bolji i bolji. Ne smijemo zaboraviti niti Agića, koji daje ton sponi obrane i veze, a Nowotny je veliko sportsko ime, izvanredan igrač, čestit i pošten. Zato sam optimist i vjerujem kako je u dvije utakmice zaista sve moguće." - zaključio je Dinamov direktor.

Vrbanović je prisustvovao ždrijebu u Nyonu prošlog tjedna te su mu nakon što je Dinamo izvukao Arsenal kazali kako je to jedan od najjačih parova. Interes medija za susrete trećeg pretkola Lige prvaka je ogroman, utakmice će se prenositi čak u UAE i Kataru, a Hrvatska će biti na naslovnicama svjetskih medija bez obzira na rezultat.

S.H./Hrvatski radio
Foto: S.H.

Pročitajte više