Vrdoljak: Čekamo kiks Hajduka

JEDAN od najstandardnijih Dinamovih prvotimaca na službenim je stranicama kluba odgovarao na pitanja svojih navijača. Modri defenzivni veznjak otkriva kako mu je želja jednog dana nastupiti u reprezentativnom dresu i najavljuje nastavak neizvjesnog prvenstva i borbu s Hajdukom.

Na pitanje smatra li da je prelazak iz Zagreba u Dinamo bio dobar potez za njegovu karijeru Vrdoljak odgovara:

"Naravno da da. Došao sam u Dinamo, koji je najveći hrvatski klub nakon četiri godine provedene u NK Zagreb i smatram to velikim iskorakom u svojoj karijeri."

Defenzivni veznjak priznaje kako mu je nastup za reprezentaciju veliki san, no kaže kako se ne želi gurati u odlično posloženu momčad.

"Sigurno je da mi je to velika želja, međutim to nije pitanje samo mene. Da bih ušao u reprezentaciju mora se poklopiti niz okolnosti, prije svega dobra sezona. Svake godine kolektiv izbaci jednog pojedinca. Slaven je okupio jako dobar kadar i bilo bi se glupo gurati u ovom trenutku."

"Do kraja je još mnogo utakmica"

Od kada je stigao u Maksimirsku Ivica je promijenio nekoliko partnera na poziciji zadnjeg veznog. Posljednji je stigao Argentinac Calello.

"Ne bih izdvajao pojedinca. Naravno s Ogijem i Mikijem sam odigrao najviše utakmica, Chago je, na nesreću bio ozlijeđen, a Calello je tek došao i prerano je za nekakve procjene. Ali zbilja ne bih nikog posebno izdvajao."

Na koncu je Vrdoljak najavio nastavak najneizvjesnijeg prvenstva u proteklih nekoliko sezona.

"Ispred nas je još trinaest utakmica i u igri su još 39 bodova, što nije malo. Okolnosti su mogle biti drukčije, mi smo mogli imati četiri boda prednosti ispred Hajduka, no trenutno su oni prvi na ljestvici. Mislim da je bespotrebno pričati o tome tko će biti prvak, trebamo dati sve od sebe, igrati iz utakmice u utakmicu i čekati Hajdukov kiks."

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više