Vugrinec: Strašno smo motivirani, nema predaje!

KAD SMO se nakon utakmice Dinama i Ekranasa čuli s Davorom Vugrincem, kazao nam je kako u trećem pretkolu priželjkuje snažnom protivnika, koji će Zagrebu donijeti veliku europsku utakmicu.

Ždrijeb je ispunio želje veznjaka "Modrih", Dinamo će svoj prolaz u Ligu prvaka tražiti preko prošlogodišnjeg finalista najuglednijeg svjetskog klupskog natjecanja, Arsenala.

"A kaj da vam velim?" - kazao nam je Vuga kad smo ga nazvali danas nakon ždrijeba.

"Mislim da će biti jako teško, mogli smo dobiti puno lakšeg protivnika. U ovom trenutku Arsenal je među tri ili četiri najbolje momčadi na svijetu. Dogodilo nam se najgore moguće, ali što je tu je." - započeo je Vugrinec.

"U te dvije utakmice ćemo ući maksimalno motivirani, vjerojatno i iznad svojih mogućnosti. U Zagrebu ćemo igrati pred punim stadionom, publika će biti naš dvanaesti igrač. Nema ekipe koja je nepobjediva. Oni jesu apsolutni favoriti, a mi jednostavno moramo dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti." - dodao je, pa se osvrnuo na pozitivnu stranu priče.

"Publika će biti naša snaga, pogotovo u ovoj prilici. Mislim da ćemo svi nakon niza godina svjedočiti velikom događaju u hrvatskom nogometu. U obje utakmice ćemo ući sa silnom motivacijom, pa neka pobijedi bolji. Ponavljam, oni su jedna od najboljih ekipa na svijetu, strahovito su brzi, selekcija igrača im je strašna. No, nema predaje!" - zaključio je Vugrinec.

N.B.

Pročitajte više