Vujošević kroz suze: Milojeviću mozak nije imao dotok kisika, eksplodiralo je

Screenshot: Twitter

DEJAN MILOJEVIĆ (46), bivši srpski košarkaški reprezentativac, kojem je zadnji posao bio onaj pomoćnog trenera Golden State Warriorsa, umro je u 46. godini od posljedica srčanog udara. Milojević je infarkt doživio tijekom večere igrača i trenera, nakon čega je odvezen u bolnicu. Tamo je preminuo.

Milojević je bio jedan od najtalentiranijih mladih trenera u Srbiji. Zatim je otišao u NBA ligu. Od 2021. radio je u Golden Stateu, s kojim je osvojio i NBA prsten u sezoni 2021./2022. Osim trenerskih uspjeha, Milojević je imao sjajne rezultate i kao igrač. Tri puta je bio MVP ABA lige s Partizanom.

Srpska legenda svjetske košarke kroz suze otkrila detalje smrti omiljenog mladog kolege

S reprezentacijom Srbije i Crne Gore je osvojio i zlato na Europskom prvenstvu u Turskoj 2001. godine. Povrh svega navedenog, Milojević je u Srbiji, ali i gdje je god igrao i trenirao, bio omiljen zbog požrtvovnosti, predanosti i vedrog duha. Zato ga oplakuju od Srbije do Amerike.

Duško Vujošević je gostovao u emisiji "Probudi se" kada je ostao bez reči. "Kako da vam kažem, užasna vest. Kada sam video, neko mi je poslao sliku. Mislim da imate njegov sin… Stavio na mrežu sa zen porukom: Bio si mi sve", rekao je Vujošević, a onda više nije mogao da kaže ništa.

Objavljuje NOVA S u Četvrtak, 18. siječnja 2024.

Njegova smrt je rasplakala i legendarnog trenera Duška Vujoševića. On je u televizijskoj emisiji Probudi se na srpskoj televiziji Nova kroz suze govorio: "Jučer poslije dijalize zvao me je Milenko Tepić i pitao me: 'Jesi li čuo za Milojevića?' Rekao mi je da je imao težak infarkt i da je pitanje hoće li preživjeti.

Vujošević rekao kako se sin oprostio od Milojevića i onda više nije mogao pričati

Bio sam zaprepašten. Ispostavilo se da do operacije mozak sat i pol vremena nije imao dotok kisika, da je to eksplodiralo. Kako da vam kažem, užasna vijest... Kada sam vidio, netko mi je poslao sliku... Mislim da imate njegov sin... Stavio na mrežu sliku s ocem sa zen porukom: Bio si mi sve", rekao je Vujošević i onda više ništa nije mogao izgovoriti. 

Pročitajte više