RUKOMET

Vujović: Ako ne dovedemo par igrača, Zagrebu su upitne i domaće titule

Matija Habljak/PIXSELL

RUKOMETAŠI PPD Zagreba poraženi su u 8. kolu Lige prvaka u Zagrebu od slovenskog kluba Celje Pivovarna Laško 27:31 (11:14) pa je hrvatski prvak sve dalje od plasmana u osminu finala.

Bio je to sedmi poraz Zagreba u Ligi prvaka, a ovaj se dogodio od direktnog konkurenta za plasman u osminu finala pa je trener Veselin Vujović imao što reći.

"Kad nemate kvalitetu, onda se bojite. To je jasno. Kada imate kvalitetu, imate samopouzdanja, želje i borbenosti. Ispada da smo bolje igrali u Celju negoli ovdje. Možda je Celje bilo lošije pa smo se mi malo zavarali. Čestitam Celju, nadam se da će proći u iduću fazu natjecanja i tamo igrati zapaženu ulogu", rekao je pa dodao:

"Daleko je to od onog što svi priželjkujemo, ako ubrzo ne dovedemo par igrača na neke bitne pozicije teško da ćemo biti favoriti za osvajanje domaće titule."

Zagrebu je, tvrdi, potrebna rekonstrukcija.

"Izvući ćemo nešto, ima tu igrača koji zaslužuju pažnju, koji zaslužuju nositi dres Zagreba. Da u sljedećim sezonama pokažemo da ima strategija koja će ponovno dovoditi gledatelje u dvoranu, ostvarivati bodove i pobjede."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više