Vujović objasnio razloge odlaska: Kad riješim problem, rado ću se vratiti u Zagreb

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

VESELIN VUJOVIĆ drugi put u svojoj trenerskoj karijeri napustio je PPD Zagreb. Prvi put je to bila odluka uprave kluba, a sad je tako odlučio karizmatični trener. Rekao je da su razlozi osobne prirode.

''Nažalost, zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb'', kazao je Vujović pa je dodao:

''Žao mi je što napuštam Zagreb, ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ako RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti. Zahvaljujem vodstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratit ću ih svakako i navijati za njih, ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ako situacije budu dozvoljavale, ja sam uvijek spreman za povratak'', završio je Vujović

Legendarni trener vratio se u Zagreb krajem prošle godine kada je Slovenac Branko Tamše dobio otkaz nakon niza loših rezultata. Vujović je Zagreb ranije vodio od 2014. do 2016. godine, a tada je njegova momčad rušila najjače europske momčadi poput Barcelone i Rhein - Neckar Löwena.

Krajem travnja poništena je cijela sezona u Hrvatskoj pa Zagreb ne bi imao utakmica do sljedeće sezone. Zagreb, najtrofejniji hrvatski klub, tako prvi put nakon 28 godina neće biti prvak.

Pročitajte više