Vukojević: Da smo zabili prvi gol pobijedili bi 3:0

"JAKO sam nesretan", rečenica je kojom je svoje izlaganje pred novinarima nakon remija s Baselom otpočeo Ognjen Vukojević.

"Bili smo bolji, dokazali da smo kvalitetnija momčad, stvarali jako puno šansi dok oni praktički nisu stvorili niti jednu priliku. Ali realizacija nije išla. Naravno da žalimo za ta dva izgubljena boda", kazao je Vukojević.

No, ne treba plakati nad prolivenim mlijekom, Dinamov je nastup u Ligi UEFA tek otpočeo i sve je još otvoreno. "Do kraja su još tri utakmice, za početak ni bod nije toliko loš. Basel je večeras spasila samo sreća, jedine poluprilike koje su imali stvorili su iz prekida. Mi smo pokazali zrelost, igrali atraktivan napadački nogomet, ali lopta nije htjela u gol. A da smo zabili prvi, završilo bi 3:0 za nas", podvukao je Vukojević.

Šokota: Naravno da su navijači nezadovoljni što nisam zabio

Iz svlačionice ništa veseliji nije izašao ni glavni tragičar, ili možda krivac, večerašnjeg susreta, Tomo Šokota. "Sve ste vidjeli na terenu. Bili smo bolji, ali nismo zabili. U nogometu se nesreće dešavaju, moramo se okrenuti idućim susretima", potišteno je govorio Šokota.

Upitan da komentira svoju igru, Šokota je priznao kako navijači imaju razloga za nezadovoljstvo. "Naravno da su nezadovoljni, i ja sam nezadovoljan što nisam zabio. Basel je imao sreće i sad imaju četiri boda. No, mi smo u Amsterdamu pokazali da možemo puno napraviti. Ako protiv Branna odigramo kao protiv Ajaxa, i kao što smo igrali danas, ne sumnjam u pobjedu i vjerujem da ćemo proći", zaključio je Šokota.

Modrić: Sve je još otvoreno

Prva violina susreta već tradicionalno bio je Luka Modrić. "Odigrali smo jako dobro, stvarali puno šansi i zaslužili pobjedu. Posebno smo dobro igrali u prvih 30 minuta, sreća je što nakon toga nismo pali i pustili Baselu prostor da nam zabije gol. Dokazali smo da smo bolja momčad od Basela", priča Modrić.

"Imamo bod i utakmicu manjem sve je još otvoreno, a na ruku nam ide i remi Rennesa i Branna. Pred nama su još tri utakmice, u skupini su tri ekipe sa po jednim bodom, svašta se do kraja još može dogoditi. Mi moramo razmišljati kako što bolje odigrati u Norveškoj, ali sad je na redu prije svega prvenstvo", podvukao je Modrić.

P.V.
Foto: Index

Pročitajte više