Vukojević: Surkis me upozorio da ni ne slutimo koliko će nam teško bit u Kazahstanu

DANAŠNJU, simpatično nazvanu mamurnu presicu, nakon teške sinoćnje pijanke pohodili su Ognjen Vukojević i Ivica Križanac. Oni su optimisti ususret Kazahstanu, iako ističu da Ukrajinci misle kako Hrvatska neće dobro proći.

"Ukrajinci vjeruju da ćemo mi kiksati u Astani, pogotovo jer nas čeka dugačak put, a temperatura će biti vrlo niska, što odgovara domaćinu. Priznajem da mi nisu draga tako duga putovanja, imam lošu uspomenu iz Azerbajdžana kada smo se mi dinamovci mučili s Hazarom. Ne mogu reći da dobro poznajem suparničku momčad, a iz zagrebačkog dvoboja pamtim tek visokog, spretnog centarfora koji je bio jedini istureni igrač momčadi", rekao je Ognjen Vukojević.

"Čak mi je i predsjednik Surkis kazao: Ne slutite koliko će vam tamo biti teško", dodao je veznjak kijevskog Dinama.

Stoper Zenita Ivica Križanac ističe kako će reprezentativci biti vrlo napaljeni u Astani i da se ne treba bojati za bodove.

"Istrčat ćemo napaljeni kao što smo to učinili protiv Bjelorusa u Minsku. U takvom izdanju, sa 100-postotnim angažmanom mora biti dobro. O Kazahstanu ne znam previše, iskreno rečeno dosad nismo imali ni razloga široko analizirati njihove kvalitete jer smo mislima bili u dvoboju Ukrajinaca i Engleza. Ipak, ostaju nam tri dana, što je sasvim dovoljno za temeljitu pripremu taktike", rekao je Križanac.

Pročitajte više