Vukojeviću gotova 2011.: Prepone su nastradale, ali operacija nije potrebna

ZA HRVATSKOG reprezentativca iz kijevskog Dinama, Ognjena Vukojevića, ova je kalendarska godina završila prije vremena, barem što se tiče natjecateljskog nogometa.

Razlog tome su problemi s preponama, zbog čega će Vukojević propustiti dvoboj odlučujućeg, 6. kola skupine E Europa lige protiv Maccabija iz Tel-Aviva koji se u srijedu igra u Kijevu.

"Prvo i osnovno, želim da naša momčad godinu završi pobjedom. Ne ovisi sve o nama, ali naša je želja pobijediti bez obzira na sve. Ja ću pažljivo gledati utakmicu na televiziji, a onda poslije telefonski razgovarati s dečkima" rekao je Vukojević za internetsku stranicu kluba.

Komentirao je i svoju zdravstvenu situaciju: "Moje zdravlje je u redu. U Zagrebu sam bio na testiranju i operacija nije potrebna. Samo se moram opustiti nakon teške godine i vratiti snagu."

Dinamu u susretu protiv Maccabija igra tek visoka pobjeda za prolaz u 1/16 finala, dok se istovremeno mora nadati da će im u drugom susretu Stoke napraviti uslugu i pobijediti Beşiktaş. Trenutno Turci imaju tri boda prednosti pred Ukrajincima (9-6) i bolju gol-razliku (+4 prema 0).

Pročitajte više